El nombre d'observacions de biodiversitat augmenta a Catalunya

https://www.facebook.com/comeisl/photos/a.159378920775724.32045.122373351142948/1421069861273284/?type=3&theater
El nombre d'observacions de vida silvestre a Catalunya utilitzant @inaturalist ha augmentat molt al llarg dels darrers dos anys, des de que COMEI va decidir impulsar un projecte lliure, i obert que respecta la privacitat dels seus usuaris i que posa a disposició de tots els usuaris les observacions incorporades per tothom.
Creiem fermament en que únicament amb la col·laboració de tots es pot aconseguir recollir informació per conèixer amb profunditat el nostre entorn, i que és la societat, tots els interessats en la natura, des dels amateurs fins els professionals, els que, col·laborant podran donar una oportunitat a la Biodiversitat amb la que compartim el planeta.
Esteu convidats a participar a aquesta nova edició de la Setmana de la Natura i posar a disposició de tots els investigadors, sense excepció, i a la resta de persones interessades en conèixer més sobre la nostra natura, les vostres observacions.

Tots esteu convidats a participar i col·laborar en la identificació de totes aquelles observacions fetes per altres participant en les converses que s'estableixen entre tots els usuaris.

Participeu a la Setmana de Natura i compartiu les vostres troballes, teniu moltes activitats i llocs per fer-ho arreu del país, a què esperes?

Posted on 22 de maio de 2017, 04:55 PM by eduardomartnez eduardomartnez

Comentários

Nenhum comentário ainda.

Adicionar um Comentário

Iniciar Sessão ou Registar-se to add comments