Curs iNaturalist 2023. Activitat 1 -> Completar el perfil

Hola, en aquesta activitat us proposo completar el vostre perfil completant els camps que hem vist en el curs. Però a més, seria interessant que intentéssiu fer un parell de millores més en el perfil, aquestes millores no les hem explicat però són simples i us oriento una mica per veure si ho podeu fer.

1) Seguir a algun usuari de iNaturalist. Per fer-ho simplement heu d'anar a el camp que posa "Cerca" (al cantó superior esquerra de la pantalla, al costat del logo d'iNaturalist) i busqueu a algú que conegueu (si no sabeu a qui buscar, em podeu buscar a mi "siscucar"). Podeu fer la cerca per nom i cognoms, o pel nom d'usuari que s'utilitza a iNaturalist.
Un cop escolliu a una usuari, veureu el seu perfil i a la part superior dreta apareix un botó de color blau per seguir-lo. Premeu-lo i ja apareixerà a la zona del vostre perfil destinada a mostrar als usuaris que seguiu.

2) Crear una Llista que es digui "Favorits" (s'ha de dir literalment així). Al crear la llista li heu d'afegir les espècies vegetals que més us agradin (les vostres favorites). Al confeccionar aquesta llista, en el vostre perfil es visualitzaran aquestes espècies. No hem vist com crear una llista, però és simple fer-ho (ho podeu fer a la pestanya "Llistes" d'iNaturalist. Aquesta pestanya ja la treballarem amb més detall, però anirà bé que creeu aquesta llista per començar a familiaritzar-s'hi.

Per qualsevol dubte, n'anem parlant. Gràcies!

Posted on 15 de março de 2022, 11:43 PM by siscucar siscucar

Comentários

Hola Francesc, em surt això a la capçalera de la pàg. web ¿ li dic si ó no? no viatjo a fora però tinc fotos fetes a França ?
Natusfera, part de la xarxa internacional iNaturalist dedicada en la biodiversidad i les personas de Espanya. Vols canviar l'afiliació del teu compte d'iNaturalist a Natusfera?

comentar-te que sóc només una aficionada amant de la natura en especial la flora però cap experta, el tema de de tecnologia tampoc es el meu fort però de moment vaig fent, em falta crear els dos projectes que ens dius però abans vull mirar de nou el curs gravat d'ahir.
Gràcies per tot

Publicado por assumpt4 cerca de 2 anos antes

Hola Assumpta, cap problema. De les dues maneres et funcionarà, però crec que millor que no canviis a Natusfera, millor deixar-ho a la xarxa general d'iNaturalist.

Publicado por siscucar cerca de 2 anos antes

Hola,
Sóc en peretpintor. Al entrar a llistes, no deixa crear llista nova. Apareix una: "veure llista de vida dinàmica", però el botó blau de llista nova no respon.

Publicado por peretpintor cerca de 2 anos antes

Hola Pere, segurament tens poques observacions verificades. Quan tiguis algunes observacions amb grau de recerca (ha de ser més de tres, si no recordo malament) i també ajuda que tu hagis identificat alguna planta a algú. Veuràs que quan es donguin aquestes condicions ja funcionarà el botó. Gràcies!

Publicado por siscucar cerca de 2 anos antes

Ara a funcionat, només amb una observació més. Gràcies.

Publicado por peretpintor cerca de 2 anos antes

Genial Pere! Gràcies a tu per l'interès.

Publicado por siscucar cerca de 2 anos antes

Adicionar um Comentário

Iniciar Sessão ou Registar-se to add comments